Dieet

Tegenwoordig worden we heel vaak geconfronteerd met verschillende vormen van dieet. Het eerste denken we dan aan diabetisch. De inzichten zijn sterk veranderd in de loop der jaren. Vroeger was suiker ten strengste verboden. Nu kijkt men veel meer naar wat, hoe en hoe vaak men eet. Wij hebben een groot aanbod van suikervrije producten, jam, snoep, koekjes, broodbeleg etc.

Het zoutarme dieet is niet meer zo populair maar voor vele mensen wel nog heel noodzakelijk. Helaas zijn er bijna geen fabrikanten meer die nog natriumarme producten op de markt brengen. Ook wij hebben helaas maar een zeer beperkt aanbod. Echter het kaliumzout is voor vele mensen een uitkomst. Het geeft het eten weer net dat beetje pit en voor de bloeddruk is het heel gunstig. Nierpatiënten mogen dit echter niet gebruiken.

Voor een glutenvrijdieet zie kopje glutenvrij of klik hier.

Voor heel veel uiteenlopende diëten hebben wij wel een uitkomst, tarwevrij dieet, lactosevrij, koemelkeiwitvrij, beperkt koolhydraten dieet etc. Vraag naar onze expertise, meestal hebben wij wel een oplossing voor handen en anders gaan we gezamenlijk op zoek.

Artikelen